HjemLedige stillinger

Å JOBBE HOS FAFE-HAUER

I FAFE-HAUER vet vi at sjåførene er vår viktigste ressurs. Derfor legger vi stor vekt på å ha nye og sikre biler, godt arbeidsmiljø, tilrettelagte ordninger og konkurransedyktige betingelser.

Med begge hender på rattet holder FAFE-HAUER en målrettet og stø kurs mot fremtiden. Som en del av vårt team, kan vi tilby deg en interessant jobb i en bransje som stadig ekspanderer. Alle våre sjåfører følges nøye opp og får mulighet til videre utvikling.

Som sjåfør har du en variert hverdag, og er i stor grad din egen herre. Du forflytter deg hele tiden, ser og opplever mye og møter mange hyggelige mennesker. Sjåføryrket gir mange muligheter, både for deg som er litt eventyrlysten og foretrekker lengre transport-etapper, eller for deg som ønsker kortere ruter med fast arbeidstid og hjem hver dag.

Alle søknader sendes nå via vårt HR system. For å søke, trykk på knappen øverst på siden.

TRAFIKKSIKKERHET OG ARBEIDSMILJØ

Selv om det til tider kan være en hektisk hverdag, har trafikksikkerheten høyeste prioritet. I FAFE-HAUER gir vi deg god oppfølging for at du skal føle trygg på jobben.

SKADEFOREBYGGING

Som sjåfør har du en variert hverdag, og er i stor grad din egen herre. Du forflytter deg hele tiden, ser og opplever mye, og møter mange hyggelige mennesker. Sjåføryrket gir mange muligheter, både for deg som er litt eventyrlysten og foretrekker lengre transport-etapper, eller for deg som ønsker kortere ruter med fast arbeidstid og hjem hver dag.