HjemOm oss

FAFE og HAUER

De to lokalt eide transportselskapene Fafe og Hauer danner fra 1. august fylkets største gruppering som et svar på den stadig økende konkurransen fra utenlandske aktører. Tilsammen vil grupperingen disponere 140 biler og ha rundt 190 ansatte.

Fafe er eid av familien Fredvig-Erichsen i Molde, mens Hauer AS og Hauer Rauma AS kontrolleres 100 prosent av Eric Johansson i Ålesund. Fafe AS / Fredvig-Erichsen kjøper nå 49,9% i Hauer-selskapene, mens Hauer/Eric Johansson overtar 49,9% av aksjene i Fafe Trans AS.

Vi håper gjennom dette å betjene markedet enda bedre og mer profesjonelt i forhold til blant annet digitalisering. Bransjen har også store utfordringer i forhold til både pris og sjåførmangel – og ved å danne en større sammenslutning vil vi lettere kunne styrke konkurransekraften til våre selskap. Selskapene vil fortsatt vektlegge å være en attraktiv arbeidsplass med en positiv og sunn bedriftskultur.
Våre største kunder etterspør kapasitet og fleksibilitet fra oss som totalleverandør av transporttjenester. Også disse behovene vil vi lettere kunne tilfredsstille med denne organiseringen av våre virksomheter.
Selskapene vil utad bli driftet under samme navn som i dag – og med samme administrative ledelse.